« En nog een filmpje over het boek "The Long Tail" | Hoofdmenu

Reacties

Ritzo ten Cate

en: oprechte interesse in de klant of beter nog de gebruiker...

Mark

Off-topic:

http://martijnaslander.11knights.com/

Misschien zou je dit graag offline halen, of in ieder geval netter maken.

Rodney Bos

Hoi MArtijn,

inderdaad een leuk vraagstuk. Op de PA zijn we bezig om de collega's op vlieghoogte te brengen (en teh houden) mbt Lifehacking en 2.0. Kijk eens op pa.23politiedingen.nl Een leuke "cursus" waar tot nu toe iedereen enthousiast aan mee doet en ik 1 van de aanjagers in ben. Kijk ook eens op mijn gestarte blog http://rodneybos.wordpress.com Wil me meer verdiepen in 2.0 en the New World Of Work, ook weer een leuk iets. Wellicht dat we in de (nabije) toekomst een keer kunnen afspreken voor een bakske?

gr Rodney

オテモヤン


http://oppao.net/n-ona/
http://oppao.net/navi/
http://oppao.net/new-d2/
http://oppao.net/fd3/
http://oppao.net/soap2/
http://oppao.net/bg2/
http://oppao.net/host2/
http://oppao.net/lesson2/
http://oppao.net/op2/
http://oppao.net/fl3/
http://oppao.net/bb2/
http://oppao.net/s-este/
http://oppao.net/rd2/
http://oppao.net/kawa/
http://oppao.net/n-club2/
http://s-auc.net/

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Bijzondere mensen (zonder site)

 • Fenje Folkers

Diversen

Blog powered by Typepad

Doneer!

 • Uitleg over Doneren
  Hier kun je een bijdrage leveren om het netwerk in stand te helpen houden, en in het bijzonder aan mijn bijdragen daaraan. Een groot deel van mijn tijd besteed ik aan het opsporen van bijzondere mensen en het filteren van grote hoeveelheden informatie. Hier gaan naast veel tijd, ook grote kosten mee gemoeit. In principe vind ik, dat mijn relatienetwerk, en mijn informatiedatabase, en zelfs mijn ideeen voor iedereen gratis(!) toegankelijk moeten zijn, en blijven. Iemand met veel budget zou niet meer "recht" op toegang hebben dan iemand die dat niet heeft. In veel gevallen leveren de contacten met de mensen zonder budget zelfs de meest bijzondere inzichten op. Maar........ Alles op deze planeet draait om balans, en het zou fijn zijn, dat indien je gebruikt maakt van mijn tijd (en de inspanningen die ik heb moeten plegen om al die mensen en informatie op te sporen), je een bijdrage levert aan het instant houden van hetgeen ik doe. Mijn wereld draait om mensen, informatie en ideeen. Om te kunnen blijven doen wat ik doe, heb ik bovenstaande drie elementen ( "bronnen" ) nodig, naast geld. Geld om benzine, treinkaartjes, boeken, tijdschriften en vele koppen koffie te kunnen betalen. Daarnaast heb ik af en toe budget nodig voor hardware, zoals telefoons, headsets, laptops en dergelijke, om zo efficient mogelijk mijn werk te kunnen doen.
 • Doe iets voor een ander
  Je doet iets terug voor mensen in mijn netwerk. Stuur een mail en vertel wat je kunt of wilt bijdragen voor iemand anders, zonder dat je er geld voor terug verlangt.
 • Boeken
  Je koopt een boek voor me, ik lees het en vertel je wat erin staat.... Ik ben boekengek, en geef de meeste boeken ook weer weg of door.... Knowledge wants to be free! Op deze link: http://martijnaslander.tadalist.com/lists/public/237098 kun je mijn postadres vinden en de boeken waar je me blij mee kunt maken!
 • Stort Geld
  Je stort geld op mijn rekening. De prijs van een paar koppen koffie is al voldoende , het gaat om het principe, maar meer mag ook ;) mede door deze bijdragen kan ik doorgaan met wat ik allemaal aan het doen ben. Mijn Rekeningnummer:102771979 t.n.v. M.A.Aslander. (te Borger ) Zet in de omschrijving het woord schenking, dat is belangrijk voor de fiscus.

Stats


Zoomcloud