« Techtip: Hoe vind je de titel en artiest van het liedje dat je hoort? | Hoofdmenu | Naar de film, met alleen maar leuke mensen »

Reacties

Willem

Als je een ijsje haalt bij de snackbar in Weerdinge (het beste softijs uit de omgeving!) kun je gratis meeliften op de onbeveiligde WiFi verbinding van de smid aan de overkant...

Petra Moes

Volgens mij heeft de Balie in Amsterdam ook gratis Wifi enne, lijkt me leuk om een keer in Drenthe langs te komen, ziet er goed uit!

edgar neo

in the orange store in hartje rotterdam hebben ze ook breedbandig, gratis draadloos internet. boven kun je zelfs roken en heb je een leuk uitzicht op het stadhuisplein.
beneden een 'la place'war je divers lekker kut halen (ja zelfs de cappuchino is er zelfs voortreffelijk te noemen :)

Tom Lotgerink Bruinenberg

Kijk hier eens! http://www.wificampings.nl/ leuk voor de vakantie!

Joost Bekel

Hoi Martijn, ik zit op dit moment in de Boterwaag aan de Grote Markt in Den Haag, prima plek! In het kader van 'nieuwe manieren van werken' is het boeiend om te lezen over mensen als jij die (al of niet gedwongen) innovatieve werkwijzen uitvinden. Ik kom zelf oorspronkelijk uit Drenthe, het lijkt me dat met de nieuwe Web 2.0 / Enterprise 2.0 ontwikkelingen de plek waar je woont steeds minder van belang wordt (om je werk te doen). Kun je dat onderschrijven? Joost.

Michael

Ik kwam toevallig op je site.
Een leuke plek met gratis internet is De Ponteneur in amsterdam.
http://www.iens.nl/restaurantsVan/Amsterdam/restaurant.htms?r=1015

Veel plezier,
Michael

Air Jordan

Niets is kostbaarder dan onafhankelijkheid en vrijheid.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Mijn foto

Bijzondere mensen (zonder site)

 • Fenje Folkers

Diversen

Blog powered by Typepad

Doneer!

 • Uitleg over Doneren
  Hier kun je een bijdrage leveren om het netwerk in stand te helpen houden, en in het bijzonder aan mijn bijdragen daaraan. Een groot deel van mijn tijd besteed ik aan het opsporen van bijzondere mensen en het filteren van grote hoeveelheden informatie. Hier gaan naast veel tijd, ook grote kosten mee gemoeit. In principe vind ik, dat mijn relatienetwerk, en mijn informatiedatabase, en zelfs mijn ideeen voor iedereen gratis(!) toegankelijk moeten zijn, en blijven. Iemand met veel budget zou niet meer "recht" op toegang hebben dan iemand die dat niet heeft. In veel gevallen leveren de contacten met de mensen zonder budget zelfs de meest bijzondere inzichten op. Maar........ Alles op deze planeet draait om balans, en het zou fijn zijn, dat indien je gebruikt maakt van mijn tijd (en de inspanningen die ik heb moeten plegen om al die mensen en informatie op te sporen), je een bijdrage levert aan het instant houden van hetgeen ik doe. Mijn wereld draait om mensen, informatie en ideeen. Om te kunnen blijven doen wat ik doe, heb ik bovenstaande drie elementen ( "bronnen" ) nodig, naast geld. Geld om benzine, treinkaartjes, boeken, tijdschriften en vele koppen koffie te kunnen betalen. Daarnaast heb ik af en toe budget nodig voor hardware, zoals telefoons, headsets, laptops en dergelijke, om zo efficient mogelijk mijn werk te kunnen doen.
 • Doe iets voor een ander
  Je doet iets terug voor mensen in mijn netwerk. Stuur een mail en vertel wat je kunt of wilt bijdragen voor iemand anders, zonder dat je er geld voor terug verlangt.
 • Boeken
  Je koopt een boek voor me, ik lees het en vertel je wat erin staat.... Ik ben boekengek, en geef de meeste boeken ook weer weg of door.... Knowledge wants to be free! Op deze link: http://martijnaslander.tadalist.com/lists/public/237098 kun je mijn postadres vinden en de boeken waar je me blij mee kunt maken!
 • Stort Geld
  Je stort geld op mijn rekening. De prijs van een paar koppen koffie is al voldoende , het gaat om het principe, maar meer mag ook ;) mede door deze bijdragen kan ik doorgaan met wat ik allemaal aan het doen ben. Mijn Rekeningnummer:102771979 t.n.v. M.A.Aslander. (te Borger ) Zet in de omschrijving het woord schenking, dat is belangrijk voor de fiscus.

Stats


Zoomcloud